torsdag, september 19, 2024

James Bond

Krokodil sågs vid Themsen men var James Bond leksak

Om du var i krokarna runt themsen och London igår och blev lite rädd att en krokodil skulle finnas just där men visades sig vara en James Bond leksak.

Det utbröt lite små panik känslor hos de allra flesta som var just runt themsen när dom första riktigta iakttagelserna av en krokodil sågs där. Det första ögonvittnet som såg detta enligt dom första rapporterna var en numera persionerad univetsitetsprofessor nära dennes bostad vid Reading, Berkshire. Ganska så snart professorn såg krokodilen skyndade han sig hem igen genast för att forska lite i detta om det finns verkligen någon art som kunde leva och föda för att se om de matchade miljön i Themsen.

”När jag cyklade för mig själv under sommaren förra året fick jag mig se en observation av något jag tyckte såg ut att vara en gren till ett träd med fyra trubbiga grenar, låg väldigt nära strandremsan.
När jag kom närmare fick jag se att det var en krokodil. Det var ungefär 4ft lång, svansen var 2ft och kroppen var 2ft. Där gick jag av min cykel och sprang tillbaka där jag hade sett den, men olyckligtvis hade den redan stuckit. Jag sprang därför längs floden i ca 50 meter till men den var inte kvar där längre.”

Efter allt stå hej om den här sanna eller falska krokodilen trädde Michael Law fram ur skuggorna och erkände att dessa inte var professorns fantasi och iakttagelserna inte var påhitt det han hade sett. Det visades sig var en gadget från filmen ”Live And Let Die”.

Michael förklarade detta hela med att båt experten från en rad James Bond filmer Peter Wallace, som har en samling med gamla pensionerade film rekvisita på en mycket hemlig och diskret ö någonstans vid Themsen. Har sagts att rekvisitan måste ha spolats i vattnet efter en översvämningen som var i området.

Lämna ett svar