Walesiska skådespelaren Rhys Ifans är nu med på producenternas lista över tänkbara namn till Bond 23.

Enligt Rhys vanliga och mycket pålitliga krönikör ”Mandrake” som skrev igår dagens upplaga av The Telegraph, walesiska skådespelaren Rhys Ifans finns nu som ett tänktbart namn på producenternas lista till Bond 23.

Ifans kommer att vara med i filmen, liksom Javier Bardem, som kommer och ha rollen som skurk, säger tidningens källa. Mycket av filmandet kommer och äga rum i Sydafrika.

Både Ifans och Daniel Craig har passerat 43 års sträcket, dök upp tillsammans i filmen Enduring Love från 2004, även om Rhys är mest förknippad med rollen som Spike inneboende i den romantiska komedi filmen Notting Hill.

Inspelningen av Bond 23 kommer troligen och starta i november under detta år, Sverige premiären är en så länge okänt men någon gång i november skulle jag anta. Men mer information om det kommer längre fram. Daniel Craig kommer tillbaka som den legendariska brittiska agenten James Bond sida–vid–sida med Judi Dench som M och Sam Mendes som regissör och manuset skrivet av Neal Purvis, Robert Wade och John Logan.

(Källa: The Telegraph)