Den brittiska modellen Daisy Lowe är riktigt intresserad över att få rollen som den nästa Bondbruden i Bond 23.

Lowe intervjuades av MSN och sade följande: Hon medger att en dag skulle hon gärna vilja bli skådespelare och få någon gång en roll i filmerna om den brittiska agent 007, just där som Daniel Craig har rollen.

– ”Jag skulle älska, älska, älska att få vara Bondbruden. Det är ett mål, är det inte?”

Daisy som för närvarande dejtar ”Doctor Who”–stjärnan Matt Smith – som erkände vidare för webbsidan att hon brukade vara ”besatt” av Justin Timberlake och hon har tittat på hans senaste arbete som gjorde att hon började sucka över sångaren–och–skådespelaren.

Hon berättade för You Magazine:
– ”Det var alltid Justin Timberlake. Jag var besatt i honom. Jag såg honom på ”The Social Network” och det antändes – ”Jag vill gifta mig med dig”.

Den nu 22–åriga skönheten – dotter till Gavin Rossdale och Pearl Lowe – säger hennes mamma har varit det största inflytandet i hennes liv och hon känner sig tacksam över att ha blivit tillsagda att få jobb medan hon fortfarande var i skolan.

Hon tillade:
– ”Min mamma är fantastiskt, hon är otroligt kreativ – jag minns henne rita bilder av blommor när jag var barn – och hon har lärt mig så mycket. Och hon var alltid bra på att lära mig att vara oberoende. 14 år hade jag ett lördags jobb i Agent Provocateur på Broadwick Street i London”.

(Källa: Länken finns inte kvar uppe hos MSN’s webbplats.)