torsdag, september 19, 2024

Skådespelare

Dr. Christmas Jones 40 år!

Den f.d. Bondbruden i The World Is Not Enough fyller idag 40 år.

JAMESBOND007.nu–redaktionen får gratulera stort med att Dr. Christmas Jones (Denise Richards) fyller idag 40 år, stort grattis på dig Denise. Det är väl ingen besökare av webbsidan som har undgått att Denise är undertecknats stora favorit som Bondbrud? Denise spelade mot Pierce Brosnan i hans tredje och 19 James Bondfilm The World Is Not Enough där hon spelade atomfysikern Dr. Christmas Jones som till en början verkar riktigt misstänksam när Bond utger sig för att vara Dr. Arkov.

När The World Is Not Enough hade premiär så var det måånga som tyckte att Denise förstörde själva filmen när hon var med, mycket tråkigt att höra men jag hoppas att det är en hel del som har kanske ändrat sin uppfattning om henne nu. 12 år senare efter TWINE så filmar Denise fortfarande, under 2010 till 2011 har hon varit med i tv–serien Blue Mountain State där hon spelade karaktären Debra, men senaste filmen var Cougars, Inc. där hon spelade Judy från 2010.

För mig kommer Denise alltid och förbli ens stora favorit som Bondbrud, enligt mig är hon överlägset bäst i alla kategorier.

Stort grattis på din 40 års dag Richards!

Lämna ett svar