Daniel Craig berättade glada nyheten för några fans när han skrev autografer.

Daniel Craig berättade den glada nyheten för några fans när han och Hugh Jackman skrev autograf utanför teatern där de spelar en av huvudrollerna i pjäsen A Steady Rain. Ni kan se klippet här (YouTube), men ni får vänta tills klippet har kommit in i 0:55 till 1.00 då säger Craig den otroligt glada nyheten. I och med med det är ett nytt tre årig väntetid för nästa James Bond film. Det är inte första gången det blir ett tre årigt gap mellan filmerna, senas det hände var på Pierce Brosnans tid – The World Is Not Enough (1999) till Die Another Day (2002). Nyheten slog som sagt ned som en bomb hos James Bonda fansen och runt om i världen.

Craig sade så här till fansen förtjusning: We start end of next year. Man vet inte riktigt om det var en bra eller dålig nyheten med att Craig sade så till fansen. Kan vara också ren lögn, kanske bara sade så för att vara generös till dem hungriga autografjägarna. Jag gillar nyheten helt klart och ser fram emot inspelningen av nästa film (”Bond 23”). JAMESBOND007.nu har skrivit om det tidigare på webbplatsen att Neal Purvis och Robert Wade får hjälp utav The Queen och Fox/Nixonmanusförfattaren Peter Morgan. Han har haft hand om musiken sedan Tomorrow Never Dies (1997) och har gjort det med bravur, David Arnold.

Ingen har riktigt offentligt gjorts av producenterna om den här nyheten. Producent-duon Michael G. Wilson och Barbara Broccoli har inte tillkänna givet någon regissör ännu. Följ de senaste nyheterna om Bond 23 här på JAMESBOND007.nu.