torsdag, september 19, 2024

James Bond

20th Century Fox är nära för 007

I ryktenas vägar att filmbolaget 20th Century Fox nämnt som tänkbart att ta över marknadsföringarna och lite till.

För de senaste veckorna, filmen som fansen har varit nyfiken på vad som kommer och hända med MGMs mer framträdande filmer i branschen som kämpar med en förödande skuld. Under de senaste, dagarna har bolaget ingått tålamodigt en överenskommelse. Avtalet löper ut i mitten av december, och där ”The Hobbit” är säker och sund där det är. Men företaget sade ingenting om framtiden för 007 äventyr.

En källa nära kontakter har låtit We Are Movie Geeks veta att Bond lever och mår bra, och kommer att lösas in i sin nya hemort för marknadsfööring och distribution hos 20th Century Fox. Det stämmer, för vänta officiella ordet för att komma ut vilken dag nu, men det ser ut som ”Bond 23” kommer och köra bakom Fox banner.

Sony som förvärvade MGM under 2004 har kört de senaste tå James Bondfilmer, ”Casino Royale” och ”Quantum Of Solace” genom sin egen, Sony Pictures distribution och marknadsföringsbolag. Fran till dessa två filmer, hanteras Fox alla hemvideo och internationell marknadsföring för MGM så övergången till Fox för inhemska utsläpp för Bond från och med nu borde inte vara så svårt drag.

Det finns inga ord hur det förhåller detta blad ”Bond 23”, dock med MGM/Sony fortfarande satsar på produktionssida, bör denna bit av nyheter orsak inte mycket om någon form om fördröjning. Filmen är fortfarande preliminärt planerad att släppas under 2011.

(Källa: MI6-hq.com)

Lämna ett svar