torsdag, september 19, 2024

Skådespelare

Ursula Andress framröstad till bikini-gudinnan

Ursula Andress är tillsammans med Halle Berry framröstad av kvinnorna om vilka som är bikinins-gudinnor.

Ursula Andress är tillsammans med Bondbruden från Die Another Day (2002) Halle Berry framröstad i en omröstning från kvinnorna. Ursula kommer för alltid vara känd som Bondbruden som gick upp från vattnet med snäckor i handen som slänger ifrån sig i Dr. No på Crab Keys strand. De andra merkända på listan var Dame Helen Mirren, Brigitte Bardot och Kelly Brook. Varför man nu gjorde den här undersökningen är för att i år är det exakt 60 år sedan ”bikinin” introducerades på mode scenen i USA. Halle Berry kom dock på 5:e platsen på listan över ”bikinis gudinnor”.

På tidigt 60-tal blev Brigitte Bardot känd som bikini-tjejen samtidigt som när Ursula Andress blev känd med Dr. No (1962). Skådespelerskan Kelly Brook kom med på listan över bilder som togs när hon var på semester. Hon som nobbade en roll som Bondbrud i nästa film 2010 Megan Fox kommer dock på plats 8 på listan över fotograferande i allmänheten. Helen Mirren plats var cementerad av den senaste tidens bilder på henne under sin semester i hennes bikini där hon visade ålder utgör inget hinder för att ser bra ut i kläderna. 1946 i Frankrike som kvinnornas favorit badkläder uppfanns, var dock på en strand modet som den gjorde ett så kallat populärt intryck på alla kvinnor och tjejer runt om i USA och världen. Därefter tagit med storm. Men trots sin popularitet, det är en bit av kläder garanteras att kvinnor själv medveten om sin egen kroppsuppfattning, de visade.

En del av majoriteten tycker dock inte mycket om bikinin eftersom de visar en del utav sin kropp på det sättet, kanske avslöjar hur den här kvinnan är som person.

Topp 10 listan:
1. Ursula Andress i Dr. No
2. Kelly Brooks på semesterbilder
3. Brigitte Bardot som Bikini Tjejen
4. Helen Mirren på semesterbilder
5. Halle Berry i Die Another Day
6. Myleene Klass i I’m a Celebrity… Get Me Out of Here
7. Elle Macpherson på Sports Illustrated cover
8. Megan Fox i allmänhets fotografiering
9. Gisele Bundchen för mode fotografierng
10. Jessica Alba för magazine fotografering

(Källa: Telegraph.co.uk)

Lämna ett svar