torsdag, september 19, 2024

Skådespelare

Pierce Brosnan besök vid Vita Huset

Förre detta James Bond skådespelaren Pierce Brosnan har varit på besök vid Vita Huset för att prata om att bevara valarna.

Pierce Brosnan lämnade West Wing strax före lunchtid i tisdags efter att fått sin första tur i Vita Huset och möte med personalen för att diskutera bevarandet av valar.

Brosnan berättade för Politico.com att inte fick träffa president Barack Obama men var ordentligt imponerad av hans första glimt in i Vita Huset.

– ”Jag har alltid sett det på avstånd så att i helgat hallar var … verkligen en ära,” säger han.

Den förre James Bond skådespelaren orsakade uppståndelse bland presskåren – både pojkar och flickor. En klunga av kameror, både personliga och yrkesmässiga, följt Brosnan sedan han gjorde sin väg till East Wing.

Och tydligen inte alla Brosnans fans inne i Vita Huset fick träffa honom. Michael Strautmanis kom rusande ut ur West Wing bara minuter efter Brosnan hade lämnat och ger bilder med ett fåtal andra personalstyrkan.

– ”Jag ville kunna säga detta offentligt,” Strautmanis sade när han sträckte ut sin hand, ”Det är kul att se dig igen”.

Brosnan sade han tror han har många välvilliga öron i förvaltningen på en fråga som han och hans hustru tog 16 år sedan.

– ”Förvaltningen och presidenten är mycket känslig och framåt tänker att orsaken”, sade han och tillade att han tryckte på Vita Huset att öppna meddelande om valfångst i Norge, Japan och Island. ”De flesta människor tror att de har sparat, men de har inte. The slaughter still goes on. Slakt fortfarande pågåår.”

(Källa: Politico)

Lämna ett svar