Olga Kurylenko vill gärna göra om sin roll som den hårdföre Camille i Bond 23.

Urkrainska skådespelaren hade ”så roligt” under inspelningen av Quantum Of Solace mot Daniel Craig – som spelar den brittiske spionen – skulle inte tveka att göra om hennes roll som Camille om tillverkarna vill ha henne, rapporterar Yahoo.

Hon sade: Det skulle inte vara för mig att avgöra, men jag skulle gå för det, eftersom när vi filmade förra året var det så roligt. Varför skulle jag vägra ha kul igen?.

Olga adderar det tog henne ett tag att utvecka de kvaliteter som krävs för att bli en bra Bond brud, som ingår övervinna många av hennes rädsla för stunt full roll. Hon sade: ”För att vara en Bond brud behöver du mod, charm, beslutsamhet och feistiness.”

Utanför av arbetet skulle jag inte göra något vågat – jag går inte ens och åker berg-och-dalbana. Karaktären, jobbar du genom rädsla och illamående.

Jag skulle aldrig göra det på mitt eget liv, så jag tycker bara, ”Hej, detta är din chans, gör det nu”.

Olgas utbildning inkluderad simulerade skydives, vilket den 29-år-gamla säger gjorde ont.

Hon tillade till Storbritanniens tidning Daily Mirror: ”Det gjorde mig ont på de ställen jag inte ens visste jag hade muskler. Men sedan jag gjorde det tre gånger i veckan. Men mot slutet flög jag på rygg och kunde göra flips.

(Källa: Yahoo.com)