torsdag, september 19, 2024

Webbplatsen

On Her Majesty’s Secret Service Överraskningar

Både filmteam och skådespelare fick sig en liten–/stora överraskningar under inspelningen av On Her Majesty′s Secret Service.

On Her Majesty’s Secret Service bjöd på många överraskningar under inspelningen. Producenterna fick dessutom dubba Geogre Lazenbys röst pga att han engelska kanske inte var så bra som dom hade hoppats. Sir Hilary Bray i filmen har lärt nog gjort Lazenbys röst här. George Lazenby hade väldigt svårt att komma överrens med producenterna, och lade sig i det som producenterna inte riktigt gillade. Också hade kommit fram att Lazenby inte kunde/gillade åka skidor över huvudtaget. När de var och filmade någonstans nära Piz Gloria fick Albert R. Broccoli väärldens största överraskning, när han satt i skidliften, han fick nämligen se att Lazenby stod på ett par skidor och åkte lite.

Tidningarna skrev dag in och dag ut angående inspelningarna. Någon dag kunde man faktiskt läsa om att Diana Rigg åt lök inför kärleks scenen tillsammans med Lazenby, något flera rynkade ögonbrynen för. Filmteamet med familjen Broccoli i spetsen ordnade en fest för alla som var inblandade med inspelningarna vid Piz Gloria. Dom hade hängt upp affischer om detta i kabineerna, Lazenby kom lite på efter kälke, och sade varför är inte jag bjuden, det är jag som är stjärnan här, något som Albert R. Broccoli inte gillade att få höra.

Lämna ett svar