torsdag, september 19, 2024

Skådespelare

Moore hyllar svenskarna

Ny intervju på Aftonbladet.se webb-tv sammanfattar Roger Moore sitt liv genom hans självbiografi My World Is My Bond. Givetvis är källan till texten nedanför hämtade från Aftonbladet.se.

I en intervju som Aftonbladet.se lade upp på deras webb-tv hyllar Sir Roger Moore svenskarna som var med i två av James Bond filmerna som Roger gjorde. Moore berättar lite vad han tycker och tänker till om nyaste Bond Daniel Craig. Mycket intressant inslag om detta, medger jag. Klippet kan ni se via denna länk. (Ny länk till klippet kommer senare, redaktörens anm).

Roger Moore säger så här om svenskarna och övriga skådespelare + Craig.

  • Maud Adams har gjort två Bondfilmer. Britt Ekland som var med i ”Mannen Med Den Gyllene Pistolen” träffar jag då och då.

  • Lois Chiles träffade vi här i New York. Jane Seymour har jag också träffat de senaste åren.

Även om Roger lade av för många år sedan, har han fortfarande bra koll på sina efterträdare. Och kan nu hylla den aktuelle Daniel Craig.

  • Stackars Daniel, som fått utstå kritik för han är kort och blond. Men jag (Roger) har sett honom göra fantasiska rollprestationer. Han är en jättebra skådespelare. När jag såg Casino Royale förstod jag att han både är en fantastisk skådespelare och atlet.

Lämna ett svar